Kunnen we je helpen?

Kinderfeestje

Is je kind jarig geweest en wil hij/zij een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Vier je kinderfeestje dit jaar niet thuis, maar bij Liever Buiten in Deurne.

Wil je een stoer feestje geven? Laat de kids dan hun eigen avontuur beleven met kinderpaintball. Met speciale uitrusting (masker en overall) en aangepast paintball gun kunnen kinderen genieten van tactische missies en strategische actie.

Ga je liever op expeditie? Kies dan voor Expeditie Robinson voor kinderen. Bij dit spel nemen de jonge avonturiers het tegen elkaar opnemen in uitdagende proeven en activiteiten. Tijdens de spellen leren ze om goed samen te werken, maar ook uithoudingsvermogen en concentratie zijn vereist.

Maar je kunt ook gaan voor leuk & leerzaam, dat is de boerenzeskamp voor kinderen. Voor de kleine boeren in de dop hebben we leuke en leerzame activiteiten in petto, zoals koe melken, kruiwagenraces en overall hangen. Het is dé manier voor kinderen om het boerenleven beter te leren kennen.

Ook bieden we nog leuke tabletgames aan waarbij raadsels opgelost moeten worden en je kunt nog kiezen voor boeren bosgolf, een leuke en ontspannen activiteit in het bos.

Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je vriendjes en vriendinnetjes nog lang napraten over jouw gave kinderfeestje! Je kunt het feestje zelfs combineren met iets lekkers. Door op de buttons van de activiteiten te klikken, krijg je meer informatie over de activiteit en kun je ze zelfs meteen boeken. Vragen? Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het organiseren van jouw kinderfeestje!

Activiteiten voor deze doelgroep

  • kinder paintball
  • boerenzeskamp kinderen
  • escape game
  • Boeren Bosgolf
  • Het Mysterie van de Gemaskerde Man
  • Archery tag
  • Expeditie Robinson Kids