Kunnen we je helpen?
kruiwagenrace

Even voorstellen

 

“Hai! Ik ben Nikki Verbaarschot en ik ben 28 jaar oud. Doordeweeks werk ik in het speciaal onderwijs, maar in het weekend zet ik mezelf graag in bij Liever Buiten. Ik heb het bedrijf vanaf het begin op zien bloeien en uit zien breiden. Het is gaaf om iedere keer weer mensen vrolijk te zien tijdens een dagje uit bij ons!”

“Mijn naam is Joost Vlemmix. Ik werk in de buitensport in de Ardennen en dat combineer ik met Liever Buiten. Ik vind het erg fijn om tijdens mijn werk lekker buiten in de natuur bezig te zijn. Mensen een leuke dag bezorgen die ze zich nog lang zullen herinneren, doet mij goed!”

voorstellenHey! Ik ben Sanne Verberne en ik ben 19 jaar oud. Op het moment zit ik in het tweede jaar van de PABO in Helmond. Super leuke opleiding en ik ga daar met plezier naartoe.

Als bijbaantje werk ik bij Liever Buiten. Lekker in de buitenlucht! Maar wat ik vooral zo leuk vind, is dat deelnemers altijd zin hebben in een leuke ervaring. Daar gaan ze dan ook voor. Dat geeft mij energie en enthousiasme om er voor iedereen een leuke activiteit en dag van te maken.

Sharon

 

Hei! Mijn naam is Sharon en ik ben 26 jaar. Door de weeks ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In het weekend werk ik met veel plezier bij Liever Buiten.
Ik vind het leuk om groepen te begeleiden en mensen een gezellige en actieve dag te bezorgen!

“Ik ben Lieke Verbaarschot, eigenaresse van Liever Buiten. Na het afronden van een recreatieopleiding op de Rooi Pannen (2009) ben ik gauw genoeg aan de slag gegaan in de buitensport. Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Rofra te Valkenswaard. Hier ben ik gestart als instructrice, maar dat werd al gauw uitgebreid met uitdagende taken zoals de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken.

Het starten van een eigen onderneming bleef kriebelen en uiteindelijk, eind 2015, was het zover en kon er gestart worden met Liever Buiten. Ondertussen zijn we alweer 8 jaar verder en ben ik trots op wat Liever Buiten nu is. Maar, we zijn er nog lang niet, heb nog plannen genoeg! Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met de bouw van een groepsaccommodatie.

Ik geniet ervan als deelnemers dankbaar vertrekken en genoten hebben van een leuke dag in een mooie omgeving. Het enthousiasme van mijn werknemers en van de klanten zorgen voor een voldaan gevoel!”

 

“Hoi! Ik ben Kiara en ik ben 21 jaar. Ik ben afgestudeerd onderwijsassistente. Op het moment werk in de kinderopvang en BSO. Al vijf jaar werk ik tussendoor graag bij Liever Buiten. Ik vind het leuk om er een gezellige dag van te maken met de gasten. Er is voor iedere leeftijd wel iets leuks te doen. Ik merk dat de mensen die langskomen, altijd heel enthousiast zijn. Hopelijk tot snel!”

 

“Mijn naam is Julia Munsters en bij doordeweeks werkzaam als fiscalist. In mijn vrije tijd ben ik graag bij Liever Buiten. Het werken in een mooie natuurrijke omgeving met leuke activiteiten en enthousiaste mensen om mij heen maakt het werken zo leuk. Elke groep is anders en hierdoor is het voor mij een uitdaging om de verwachtingen van de groep te overtreffen en ze een leuke dag te bezorgen. Hopelijk tot snel bij Liever Buiten!”

 

 

“Mijn naam is Rick Steeghs. Naast mijn vaste baan werk ik al een aantal jaar met veel plezier bij Liever Buiten. Mensen een leuke dag bezorgen, het lekker buiten zijn en de leuke collega’s maakt het werken bij Liever Buiten erg leuk en uitdagend!”

“Hoi, mijn naam is Fenne en ik ben 18 jaar oud. Ik ben graag actief bezig dus Liever Buiten is voor mij de ideale werkplek. Het is altijd gezellig en de groepen die hier komen hebben ook zin om lekker samen één van de activiteiten te doen. Samen met de andere instructeurs heb ik het erg naar mijn zin, ik vind het leuk om de groepen te begeleiden. Wanneer ik niet bij Liever Buiten werk zit ik op school. Ik volg de opleiding outdoor coördinator buitensport bij Yuverta. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wat ik vooral erg leuk vind is dansen, hardlopen, snowboarden en wakeboarden”
 

 

 

 

” Hoi allemaal, ik ben Anne en ben 21 jaar. Dit jaar ben ik afgestudeerd als allround coördinator instructeur buitensport. Hier werk ik nu ook met veel plezier in. Liever Buiten doe ik in combinatie met de kinderopvang. Naast mijn werk ben ik coach bij korfbal vereniging Rust Roest. En in mijn vrije tijd doe ik graag voetballen en fitnessen.
Jullie zullen mij bij Liever Buiten vooral zien op de woensdagen en zondagen. Tijdens mijn werk geniet ik ervan om families en andere gezelschappen een leuke dag te bezorgen😄
Hopelijk tot snel bij Liever Buiten🍃