Kunnen we je helpen?
kruiwagenrace

Even voorstellen

 

 

Even voorstellen Dirk

Hoi. Ik ben Dirk Berkers. Ik doe de opleiding sport en bewegingscoördinator. Ik ben begonnen bij Liever Buiten als stagiaire en heb hier veel mogen leren! Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin, de verschillende groepen mensen, het buiten actief zijn en de leuke collega’s maken dat ik nu als bijbaan bij Liever Buiten werk.

Hai! Ik ben Nikki Verbaarschot en ik ben 30 jaar oud. Doordeweeks werk ik in het speciaal onderwijs, maar in het weekend zet ik mezelf graag in bij Liever Buiten. Ik heb het bedrijf vanaf het begin op zien bloeien en uit zien breiden. Het is gaaf om iedere keer weer mensen vrolijk te zien tijdens een dagje uit bij ons!

 

 

 

Mijn naam is Joost Vlemmix. Ik werk in de buitensport in de Ardennen en dat combineer ik met Liever Buiten. Ik vind het erg fijn om tijdens mijn werk lekker buiten in de natuur bezig te zijn. Mensen een leuke dag bezorgen die ze zich nog lang zullen herinneren, doet mij goed!

voorstellenHey! Ik ben Sanne Verberne en ik ben 20 jaar oud. Op het moment zit ik in het tweede jaar van de PABO in Helmond. Super leuke opleiding en ik ga daar met plezier naartoe.

Als bijbaantje werk ik bij Liever Buiten. Lekker in de buitenlucht! Maar wat ik vooral zo leuk vind, is dat deelnemers altijd zin hebben in een leuke ervaring. Daar gaan ze dan ook voor. Dat geeft mij energie en enthousiasme om er voor iedereen een leuke activiteit en dag van te maken.

Sharon

 

Hei! Mijn naam is Sharon en ik ben 27 jaar. Door de weeks ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In het weekend werk ik met veel plezier bij Liever Buiten.
Ik vind het leuk om groepen te begeleiden en mensen een gezellige en actieve dag te bezorgen!

Hoi, mijn naam is Fenne en ik ben 19 jaar oud. Ik ben graag actief bezig dus Liever Buiten is voor mij de ideale werkplek. Het is altijd gezellig en de groepen die hier komen hebben ook zin om lekker samen één van de activiteiten te doen. Samen met de andere instructeurs heb ik het erg naar mijn zin, ik vind het leuk om de groepen te begeleiden. Wanneer ik niet bij Liever Buiten werk zit ik op school. Ik volg de opleiding outdoor coördinator buitensport bij Yuverta. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wat ik vooral erg leuk vind is dansen, hardlopen, snowboarden en wakeboarden.

 

 

Mijn naam is Rick Steeghs. Naast mijn vaste baan werk ik al een aantal jaar met veel plezier bij Liever Buiten. Mensen een leuke dag bezorgen, het lekker buiten zijn en de leuke collega’s maakt het werken bij Liever Buiten erg leuk en uitdagend!

Ik ben Lieke Verbaarschot, eigenaresse van Liever Buiten. Na het afronden van een recreatieopleiding op de Rooi Pannen (2009) ben ik gauw genoeg (2011) aan de slag gegaan in de buitensport wereld. Ik heb jaren in Valkenswaard gewerkt bij een buitensportbedrijf, maar het starten van een eigen onderneming bleef kriebelen. Plannen gemaakt, vergunningen aangevraagd en uiteindelijk eind 2015, was het zover en kon er gestart worden met Liever Buiten.
Sinds mei 2023 verhuur ik ook een groepsaccommodatie ‘de Brabantse Nacht’. Deze bevindt zich op hetzelfde terrein.Ik geniet ervan als deelnemers dankbaar vertrekken en genoten hebben van een leuke dag in een mooie omgeving. Het enthousiasme van mijn werknemers en van de klanten zorgen voor een voldaan gevoel! Ik ben trots op wat Liever Buiten nu is en hoop in de toekomst nog verder uit te kunnen breiden.
Hoi, mijn naam is Bas van de Mortel!Even voorstellen

Ik heb lang in de entertainment gewerkt, zowel in binnen- als buitenland, een aantal jaar terug leek het me leuk om dat ook wat dichter bij huis te doen.Zo kwam ik terecht bij Liever Buiten, ik werk hier altijd met veel plezier en mijn dag is écht gemaakt wanneer ik bezoekers met een glimlach naar huis zie gaan!
Ondertussen woon ik in Rotterdam waar ik kunst en cultuur studeer, maar ik kom telkens weer met veel liefde terug naar Deurne om samen met mijn leuke collega’s de tofste uitjes te verzorgen!

 

Hoi, ik ben Anne en ben 21 jaar oud.                  Vorig jaar ben ik afgestudeerd als allround coördinator instructeur buitensport. Hier werk ik nu ook met veel plezier in. Liever Buiten doe ik in combinatie met de kinderopvang. Naast mijn werk ben ik coach bij korfbal vereniging Rust Roest. En in mijn vrije tijd doe ik graag voetballen en fitnessen.  Jullie zullen mij bij Liever Buiten vooral zien op de woensdagen en zondagen. Tijdens mijn werk geniet ik ervan om families en andere gezelschappen een leuke dag te bezorgen.    Hopelijk tot snel bij Liever Buiten🍃                 

Mijn naam is Julia Munsters en bij doordeweeks werkzaam als fiscalist. In mijn vrije tijd ben ik graag bij Liever Buiten. Het werken in een mooie

natuurrijke omgeving met leuke activiteiten en

enthousiaste mensen om mij heen maakt het werken zo leuk. Elke groep is anders en hierdoor is het voor mij een uitdaging om de verwachtingen van de groep te overtreffen en ze een leuke dag te bezorgen. Hopelijk tot snel bij Liever Buiten!

 

Hoi! Ik ben Kiara en ik ben 21 jaar. Ik ben afgestudeerd onderwijsassistente. Op het moment werk in de kinderopvang en BSO. Al vijf jaar werk ik tussendoor graag bij Liever Buiten. Ik vind het leuk om er een gezellige dag van te maken met de gasten. Er is voor iedere leeftijd wel iets leuks te doen. Ik merk dat de mensen die langskomen, altijd heel enthousiast zijn. Hopelijk tot snel!