Kunnen we je helpen?
kruiwagenrace

Even voorstellen

“Hai! Ik ben Nikki Verbaarschot en ik ben 26 jaar oud. Doordeweeks werk ik in het speciaal onderwijs, maar in het weekend zet ik mezelf graag in bij Liever Buiten. Ik heb het bedrijf vanaf het begin op zien bloeien en uit zien breiden. Het is gaaf om iedere keer weer mensen vrolijk te zien tijdens een dagje uit bij ons!”

“Mijn naam is Joost Vlemmix. Ik werk in de buitensport in de Ardennen en dat combineer ik met Liever Buiten. Ik vind het erg fijn om tijdens mijn werk lekker buiten in de natuur bezig te zijn. Mensen een leuke dag bezorgen die ze zich nog lang zullen herinneren, doet mij goed!”
“Mijn naam is Sabine Huijbers en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer aan de sportacademie KW1C in Den Bosch en hiernaast werk ik bij Liever Buiten. Ook geef ik dansles bij DéDé Dance en werk in bij Sushi Sjoerd. Het aller leukste bij Liever Buiten vind ik om ervoor te zorgen dat het bij iedere groep een feestje is. Ik geniet er dan ook van als ik ze met een glimlach weg zie gaan!”
“Ik ben Lieke Verbaarschot, eigenaresse van Liever Buiten. Na het afronden van een recreatieopleiding op de Rooi Pannen (2009) ben ik gauw genoeg aan de slag gegaan in de buitensport. Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Rofra te Valkenswaard. Hier ben ik gestart als instructrice, maar dat werd al gauw uitgebreid met uitdagende taken zoals de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken.

Het starten van een eigen onderneming bleef kriebelen en uiteindelijk, eind 2015, was het zover en kon er gestart worden met Liever Buiten. Ondertussen zijn we ruim 5 jaar verder en ben ik trots op wat Liever Buiten nu is. Maar, we zijn er nog lang niet, heb nog plannen genoeg!

Ik geniet ervan als deelnemers dankbaar vertrekken en genoten hebben van een leuke dag in een mooie omgeving. Het enthousiasme van mijn werknemers en van de klanten zorgen voor een voldaan gevoel!”

“Ik heet Kiara en ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding onderwijsassistent. Ik werk nou bijna 3 jaar bij Liever Buiten als bijbaan. Daarnaast doe ik ook nog animatiewerk. Ik vind het altijd super leuk en gezellig om groepen te begeleiden. Mijn collega’s zijn allemaal hartstikke gezellig en sociaal. De activiteiten die Liever Buiten aanbiedt vind ik top. Er is voor iedere leeftijd wel wat te doen. Ik merk dat de mensen die langskomen altijd heel enthousiast zijn. Hopelijk tot snel!”
“Mijn naam is Julia Munsters en ik studeer Fiscaal Recht en Economie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het werk bij Liever Buiten. Het werken in een mooie natuurrijke omgeving met leuke activiteiten en enthousiaste mensen om mij heen maakt het werken zo leuk. Elke groep is anders en hierdoor is het voor mij een uitdaging om de verwachtingen van de groep te overtreffen en ze een leuke dag te bezorgen. Hopelijk tot snel bij Liever Buiten!”
“Mijn naam is Rick Steeghs. Ik studeer technische natuurkunde in Eindhoven. Daarnaast werk ik al een aantal jaar met veel plezier bij Liever Buiten. Mensen een leuke dag bezorgen, het lekker buiten zijn en de leuke collega’s maakt het werken bij Liever Buiten erg leuk en uitdagend!”
 
“Hoi, mijn naam is Fenne en ik ben 17 jaar oud. Ik ben graag actief bezig dus Liever Buiten is voor mij de ideale werkplek. Het is altijd gezellig en de groepen die hier komen hebben ook zin om lekker samen één van de activiteiten te doen. Samen met de andere instructeurs heb ik het erg naar mijn zin, ik vind het leuk om de groepen te begeleiden. Wanneer ik niet bij Liever Buiten werk zit ik op school. Ik volg de opleiding outdoor coördinator buitensport bij Yuverta. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wat ik vooral erg leuk vind is dansen, hardlopen, snowboarden en wakeboarden”
 

 

“Mijn naam is Erik Wilbers. Afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Fontys in Eindhoven en momenteel werkzaam bij VidaXL. Op zondagen ben ik met het voetballen te bewonderen op het sportpark Leeuwkesbroek in de Walsberg. Het leuke aan het werken bij Liever Buiten is het transformeren van een gewoon uitje naar iets fantastisch. Groepen die voor het eerst hier komen weten niet wat ze kunnen verwachten. Een enthousiaste begeleider die zorgt voor net dat kleine beetje extra’s om er een top dag van te maken!”
 

 

“Hoi allemaal. Ik ben Anne en ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar op de opleiding allround coördinator instructeur buitensport. Ik werk bij Rofra in Valkenswaard en ben coach bij de korfbalvereniging Rust Roest. Zelf korfbal ik ook en andere hobby’s zijn fitness, mountainbike en voetbal. Bij Liever Buiten heb ik afgelopen zomer 10 weken stage gelopen. De tijd is erg snel gegaan. Ik hoop hier nu af en toe nog bij te springen. Ik doe het werk namelijk met heel veel plezier. Ik geniet ervan om families en andere gezelschappen een leuke dag te bezorgen.”